Välkommen till vår nya hemsida.


2018-05-22 10:00

Under våren har vår nya hemsida blivit formad till den hemsida du ser nu. Under många år har vi koncentrerat oss på att se till att ge er en underbar upplevelse med Blå Tåget under själva färden. Nu tar vi steget och uppdaterar med en ny hemsida.

Vad är nytt?

En mer modern hemsida som fungerar lika bra på mobilen som i datorn. Den nya hemsidan är också krypterad med SSL samt har ett nytt fint gränssnitt. Vi kommer framåt uppdatera vår hemsida med små förbättringar för att se till att ni får en ännu bättre upplevelse. Vi välkomnar synpunkter angående hemsidan till info@blataget.com alla åsikter är välkomna.

GDPR, Personuppgifter etc.

I och med vår nya hemsida har alla gamla kunduppgifter tillhörande den gamla hemsidan tagits bort ifrån webben och vi har sparat vår gamla hemsida för att kunna skapa passagerarlistor och viss del kommer att sparas eftersom vissa lagkrav tvingar oss till detta. Dock är den gamla sidan inlåst endast till oss på blå tågets administration.

Mer information kommer att publiceras under veckan och då kan ni även läsa mer om hur vi säkert hanterar era kunduppgifter.

Om jag behöver ett kvitto eller en biljett ifrån tidigare hemsidan, hur gör jag?

Du kommer att behöva maila oss dina uppgifter till info@blataget.com så hjälper vi dig med det.

Tack för att du åker med oss!