Om BLÅ TÅGET

Vår telefonväxel kommer att vara stängd och öppnas så fort vi får klartecken med tidtabeller för våra avgångar i dec- månad.

BT och GT kundtjänst

 

Den 11 december 2011 invigdes Skandinaviska Jernbanors Blå Tåget, ett privat tåginitiativ, möjliggjort genom avregleringen av den svenska tågtrafiken i oktober 2010. Efter lång tids planering och stora investeringar har reguljär persontrafik etablerats på sträckan Göteborg – Stockholm – Uppsala t/r med stopp i Skövde och Hallsberg. Se fullständig tidtabell under fliken “Tidtabell”.

Blå Tåget är ett nytt klassiskt tåg med restaurangvagn med fullständiga rättigheter och en unik barvagn med pianobar och bekväma skinnfåtöljer. Vi erbjuder en kvalitetsresa i genuin tågmiljö, där själva resan är en del av målet. En upplevelse, en plats där man kan umgås vid en god middag, arbeta i lugn och ro eller bara njuta med ett glas vin. Blå Tåget har nya miljövänliga lok och klassiska vackra 60-talsvagnar. Våra kockar arbetar i eget kök ombord och lagar läckerheter som serveras till borden. Med fritt Internet, rikligt med eluttag och separata kupéer får du möjlighet både till effektivt arbete och skön avkoppling. Vi erbjuder även afterwork till levande pianomusik, kvällsarrangemang, mindre konferenser samt weekend-paket till Stockholm med tågresa och boende på Hotel Drottning Kristina Stureplan.

Välkommen ombord önskar Skandinaviska Jernbanor!

Nyheter

Kundtjänst nås via mail tillsvidare

september 22, 2016

Vår telefonväxel kommer att vara stängd och öppnas så fort vi får klartecken med tidtabeller för våra avgångar i dec- månad. BT och GT kundtjänst

Läs vidare

Information om trafikläget:

augusti 24, 2016

Trafiken kommer att stå  stilla tom 10 dec-16 Vi kontaktar de som är inbokade via mail och sms för avbokning. BT och GT  kundtjänst

Läs vidare